eokul kampüs: okul,öğrenci, üniversite eğitim bilgi sitesi

Artikel Terhangat

test

Breaking

Post Top Ad

Your Ad Spot

6 Mayıs 2013 Pazartesi

Bülent Ecevit Üniversitesi

Bülent Ecevit Üniversitesi Kampüs

Bülent Ecevit Üniversitesi, Zonguldak ili ve çevre ilçeleri ile birlikte 7 Fakülte, 2 Yüksekokul, 6 Meslek Yüksekokulu ve 1 Devlet Konservatuarından oluşan yapısıyla eğitim ve öğretimini sürdürmektedir.
Bülent Ecevit Üniversitesi


Zonguldak Karaelmas Üniversitesi’nin ismi 11.04.2012 tarih 28261 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan 6287 sayılı Kanunun 18. maddesi uyarınca “Bülent Ecevit Üniversitesi” olarak değiştirilmiştir.
Bülent Ecevit Üniversitesi, toplumun kendisinden beklediği görevin ve varlık nedeninin bilinciyle misyonunu "Atatürkçü düşünce doğrultusunda, çağdaş ve etik değerleri benimseyen, hukukun üstünlüğüne inanan, bilim, teknoloji, kültür ve sanata ulusal ve uluslararası düzeyde katkı yapabilecek araştırmacı, sorgulayıcı, yaratıcı, üretken, girişimci, rekabetçi, sosyal yönü gelişmiş, yurtsever bireyler yetiştirmek" şeklinde belirlemiştir. Bülent Ecevit Üniversitesi'nin misyon ve vizyonuna dayanak teşkil eden temel değerler şunlardır: İyi insan olma, yurtseverlik, çağdaşlık, öğrenci odaklılık, doğruluk ve güvenirlilik, katılımcılık, paylaşımcılık, sorumluluk, bilgiyi arama, toplama, üretme ve yaymada mükemmellik, evrensellik.

Bilgi ve fotoğraflar üniversitenin resmi web sitesinden derlenmiştir.
Bülent Ecevit Üniversitesi Adres
Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü PK:67100 İncivez, Zonguldak
İletişim bilgileri
Telefon: 0372 257 40 10
E-posta: info@karaelmas.edu.tr

1 yorum:

  1. bizim zamanımızda yani 2011de karaelmas üniversitesiydi bizden sonra bülent ecevit üniversitesi oldu hocalarımız çok kaliteli anlayışlı insanlardı hey gidi eski zkü yeni beün hey

    YanıtlaSil

genel ahlaka aykırı,küfur, şiddet içeren yorumlar yayınlanmayacaktır...

eokul Kampüs Yönetimi

Post Top Ad

Your Ad Spot

Sayfalar