eokul kampüs: okul,öğrenci, üniversite eğitim bilgi sitesi

Artikel Terhangat

test

Breaking

Post Top Ad

Your Ad Spot

15 Mayıs 2013 Çarşamba

Hitit Üniversitesi

Hitit Üniversitesi 2006 yılında Çorum ilinde kurulmuş devlet üniversitesidir. Anadolu toprakları üzerinde binlerce yıllık tarihi geçmişi olan Hitit medeniyetinden alan Üniversitemiz, evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir öğretim kültürü oluşturmak ve mesleki açıdan yetkin, toplumsal değerlere ve çevreye saygılı bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Hitit Üniversitesi
Bu bağlamda, Hitit Üniversitesi hızla değişen dünyada liderlik vasfına sahip olan ve orijinal fikirler üretmek kadar yaşamda bilgiyi paylaşma ve öğrenme ile sosyal gelişmeye katkıda bulunmak için insani değerleri dikkate alan bireylerin akılcı sorgulamalarla sorunları çözmede yaratıcı eğitim vermeyi amaçlayan bir kurumdur. Üniversitemiz ikili anlaşmalar, çok yönlü projeler ve alanlara odaklanacaktır.


                         
Hitit Üniversitesi; nitelikli eğitim ve öğretim yapan, özgün, estetik değerlere sahip, donanımlı bireyler yetiştiren ve topluma katkı sağlayan, çağdaş ve lider bir üniversite olmak hedefindedir.

Hitit Üniversitesi kütüphanesi, başta kitap olmak üzere, çeşitli görsel ve işitsel materyallerle kullanıcılarına her türlü araştırma olanağını sunmaktadır. Kütüphanede internet bağlantılı bilgisayarlar da mevcuttur. Bilimsel araştırmalara olan yoğunluğunu arttırmak için Merkezi Araştırma Labaratuvarı inşa etmiştir; son teknoloji cihazlarının kullanılabileceği Labaratuvar, Hitit Üniversitesi'nin uluslararası alanda bilimsel yayın sayısını arttırma amacına hizmet edecektir. Hitit Üniversitesi'nde yaşamın her alanında kültürel ve sanatsal etkinlikler düzenlenmekte, öğrenciler tarafından oluşturulan öğrenci kulüpleri de kendi alanlarıyla ilgili etkinlikler gerçekleştirmektedir. Ayrıca üniversite, her türlü spor etkinliğinin hemen hemen gerçekleştirilebileceği spor tesislerine de sahiptir.

Hitit Üniversitesi Adres
Hitit Üniversitesi, Çepni Mahallesi Fen Lisesi Caddesi No:56 - ÇORUM

İletişim bilgileri
Telefon: 0 364 219 19 19
E-posta: rektorluk@hitit.edu.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

genel ahlaka aykırı,küfur, şiddet içeren yorumlar yayınlanmayacaktır...

eokul Kampüs Yönetimi

Post Top Ad

Your Ad Spot

Sayfalar